Tuintegels Utrecht

Op zoek naar tuintegels in Utrecht en omgeving? Lawo Sierbestrating & Blokhutten is al ruim 45 jaar specialist op het gebied van tuintegels in de provincie Utrecht. In onze showroom in Woudenberg staat een zeer ruim assortiment tegels voor uw tuin uitgestald. In de afgelopen 45 jaar hebben wij al veel mensen in en rondom Utrecht blij mogen maken met een mooie, strakke tuin. Bekijk hier een aantal van Onze projecten.  

Tuintegels Utrecht

U bent van harte welkom in onze showroom op Slappedel 4 in Woudenberg. Op ons buitenterrein vindt u onze tuintegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort tuintegels duurzaam zijn en in uw tuin passen tegen een scherpe prijs? Onze specialisten helpen u graag verder. 

  

Soorten sierbestrating in onze showroom in de buurt van Utrecht

In onze showroom in de buurt van Utrecht, Veenendaal en Amersfoort vindt u diverse showborden met ons aanbod sierbestrating. Wij verkopen bijvoorbeeld:

  • Natuursteen tuintegels
  • Keramische tegels
  • Betonnen tuintegels en elementen
  • Opsluitbanden
  • Klinkers

Vraag onze deskundige medewerkers gerust om advies!

Tuintegels kopen nabij Utrecht? 

Het is mogelijk om bij ons uw tuintegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Utrecht of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het leggen van de sierbestrating maken we graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo en laat u adviseren. Lawo | Dé specialist in tuintegels in Utrecht en omgeving. 

U kunt ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of op maat).