Tuintegels Utrecht

Bent u op zoek naar tegels in Utrecht? Lawo Sierbestrating & Blokhutten verzorgt al meer dan 45 jaar de tegels van vele tuinen in de provincie Utrecht. Op het gebied van tegels verkopen wij alle soorten sierbestrating, van natuursteen tot rubberen tegels. Weet u al wat voor tegels u zou willen? Tuintegels bepalen namelijk grotendeels de sfeer in de tuin. Kiezen wat u mooi vindt en wat er goed bij de stijl van uw tuin past, is dus zeer belangrijk. Lawo Woudenberg denkt maar al te graag met u mee om uw droomtegels te realiseren. Naast bestrating kunt u ook bij ons terecht voor prachtig tuinhout. U bent van harte welkom in onze showroom, of neem eens een kijkje in onze webshop

Tuintegels kopen Utrecht

Zou u ook graag eens willen langskomen bij Lawo Woudenberg voor deskundig advies en om de mogelijkheiden op het gebied van tegels te bekijken? Dat kan zeker. Op ons buitenterrein vindt u onze tuintegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels óf wilt u graag een goed advies over welk soort tegels duurzaam zijn en in uw tuin passen tegen een scherpe prijs? Het is allemaal mogelijk. Onze specialisten helpen u graag verder. Onze showroom is gevestigd op Slappedel 4 in Woudenberg (provincie Utrecht). Onze openingstijden kunt u vinden op de contactpagina

  

Soorten tuintegels in onze showroom in Utrecht

Bij Lawo Woudenberg gelegen in de provincie Utrecht hebben wij een breed assortiment aan tegels. Wat uw smaak ook is en naar welk soort tegel u ook naar op zoek bent, wij hebben hem zeker in huis! U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Weet u niet goed naar wat voor tegel u op zoek bent? Of twijfelt u tussen bepaalde soorten tegels? Dat is best begrijpelijk. Er zijn talloze soorten tegels. Nieuwe sierbestrating bepaalt grotendeels de uitstraling in uw tuin, dus het is helemaal niet gek om hier even goed over na te denken. Onze deskundige medewerkers denken maar al te graag met u mee en helpen u graag verder! Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over tegels. 

Tegels kopen

Bent u van plan om tegels te kopen in de provincie Utrecht? Dan bent u bij Lawo Woudenberg aan het juiste adres. Bij ons is het mogelijk om uw gewenste tuintegels te bestellen en ze af te halen. Als u ze niet kunt afhalen, dan kunnen wij indien gewenst de tegels ook bij u thuis in Utrecht of omgeving langs brengen en voor u leggen.. Voor het aanleggen van de sierbestrating maken we graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo en laat u adviseren. Lawo | Dé specialist in tegels in Utrecht en omgeving. Naast allerlei soorten bestrating, kunt u ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of op maat). Graag tot ziens bij Lawo!