Tuintegels Amersfoort

Op zoek naar tuintegels in Amersfoort en omgeving? Lawo Sierbestrating & Blokhutten is al ruim 45 jaar specialist op het gebied van tuintegels in de regio Amersfoort. In onze showroom in Woudenberg staat een zeer ruim assortiment tegels voor uw tuin uitgestald. In de afgelopen 45 jaar hebben wij al veel mensen in en rondom Amersfoort blij mogen maken met een mooie, strakke tuin. Bekijk hier een aantal van onze projecten.  

Tuintegels Amersfoort

U bent van harte welkom in onze showroom op Slappedel 4 in Woudenberg. Op ons buitenterrein vindt u onze tuintegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort tuintegels duurzaam zijn en in uw tuin passen tegen een scherpe prijs? Onze specialisten helpen u graag verder. 

  

Soorten bestrating die u koopt in onze showroom in de buurt van Amersfoort

Bij Lawo Woudenberg koopt u heel veel verschillende soorten sierbestrating. Bekijk bijvoorbeeld onze:

  • Natuursteen tuintegels
  • Keramische tegels
  • Betonnen tuintegels
  • Klinkers
  • Opsluitbanden
  • Betonnen elementen

Vooral natuursteen is erg populair. Dit komt doordat deze tuintegels allemaal verschillend zijn en na verloop van tijd een mooie, natuurlijke verwering vertonen.

Tuintegels kopen nabij Amersfoort en Veenendaal?

Het is mogelijk om bij ons uw tuintegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Amersfoort of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het leggen van de sierbestrating maken we graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo en laat u adviseren. Lawo | Dé specialist in tuintegels in Amersfoort en omgeving. 

U kunt ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of op maat).