Terrastegels Utrecht

Terrastegels kopen in Utrecht? U bent aan het juiste adres! Lawo Sierbestrating heeft in meer dan 45 jaar al heel wat terrastegels verkocht en kan u alles vertellen over de verschillende soorten terrastegels, het onderhoud, de duurzaamheid, de scherpe prijzen die wij hanteren en meer! U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Woudenberg (provincie Utrecht). Wij helpen u graag verder. 

Terrastegels kopen

In onze showroom vindt u alle soorten, maten en kleuren terrastegels uitgestald. Denk bijvoorbeeld aan:

Onze showroom bevindt zich expres buiten, zodat u ook echt kunt zien hoe de tegels er straks écht uit gaan zien en hoe mooi ze blijven. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort terrastegels duurzaam zijn en op uw terras passen tegen een scherpe prijs? Onze specialisten helpen u graag verder. U bent van harte welkom in onze showroom op Slappedel 4 in Woudenberg (provincie Utrecht). 

  

Showroom Terrastegels Utrecht

U kunt naar onze showroom komen wanneer het u uitkomt. Bekijk van te voren even onze ruime openingstijden. U kunt dan rondkijken en eventueel om advies vragen. Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken zodat een van onze specialisten tijd voor u vrij maakt om u een goed en passend advies te kunnen geven. 

U kunt ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of op maat).