Terrasoverkapping Utrecht

Op zoek naar een terrasoverkapping in Utrecht of omgeving? Een terrasoverkapping is niet alleen een mooi verlengstuk van uw woonkamer of keuken, maar buiten zeer functioneel is het ook een ideale manier om het buitenseizoen te verlengen. Een terrasoverkapping biedt beschutting tegen felle zon, regen en wind. Dus ook bij minder goede weersomstandigheden kunt u met deze oplossing toch bijvoorbeeld lekker barbecueën op een nazomeravond. Uw tuinmeubelen staan beschut en u kunt eventueel spullen opslaan of de overkapping combineren met een schuurtje. Zo is een houten of een aluminium overkapping een ideale uitkomst voor uw tuin. Laat u adviseren bij Lawo Sierbestrating & Blokhutten in de regio Utrecht.

Terrasoverkapping kopen nabij Utrecht

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Een terrasoverkapping zorgt voor veel minder onderhoud en minder schoonmaken van ramen en schilderwerk. Ook kunt u uw (tuin)meubelen onder de overkapping gewoon buiten laten staan. Maar het belangrijkste voordeel van een terrasoverkapping is dat u vier seizoenen lang van uw tuin kunt genieten. Zeker als u kiest voor een overkapping met glazen schuifdeuren en terrasverwarming. Bij Lawo Sierbestrating nabij Utrecht bent u terrasoverkappingen ook voor bestratingen, tuinhuisjes, speeltoestellen of het kopen van zand, grond en grind aan het juiste adres.

Terrasoverkapping kopenTerrasoverkapping kopenTerrasoverkapping kopen

Welk materiaal kiest u voor een terrasoverkapping?

Wij verkopen terrasoverkapping in diverse materialen. De opties zijn eindeloos. Koop bij ons bijvoorbeeld:

Hout is een natuurlijk materiaal en met een houten overkapping creëert u dan ook de meest natuurlijke sfeer. Aluminium ziet er wat minder natuurlijk uit, maar het is wel heel stevig en vrijwel onderhoudsvrij. Tuinhout moet goed worden onderhouden, anders zal het gaan rotten. Bewerk tuinhout regelmatig met olie, om dit goed te beschermen.

Een houten overkapping aan huis 

Een houten overkapping geeft een natuurlijke uitstraling en brengt een knusse sfeer met zich mee. U kunt kiezen voor een houten overkapping die los in de tuin staat en bijvoorbeeld een knusse zithoek overdekt, of een houten overkapping aan huis. De overkapping zorgt ervoor dat u spullen kunt opbergen, een fijne loungehoek kunt creëren, beschut bent tegen regen en wind én daarnaast is het een stijlelement voor in uw tuin. Voor de mogelijkheden voor een houten overkapping aan huis bent u van harte welkom in onze showroom, maar u kunt ook online een houten overkapping bestellen

Advies op maat: de mogelijkheden voor een terrasoverkapping

Met al meer dan 45 jaar ervaring bent u bij Lawo Sierbestrating nabij Utrecht, aan het juiste adres voor advies op maat over terrasoverkappingen. Voor vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met inspiratie en advies op maat. U kunt ook alvast een kijkje nemen in onze webshop, waar u online overkappingen en veranda's kunt bestellen. Met een overkapping kunt u nóg meer uit uw tuin halen en wij helpen u graag om deze op maat en naar wens samen te stellen. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook de plaatsing van de overkapping verzorgen. Tot ziens bij Lawo nabij Utrecht!