Terras aanleggen Utrecht

Wilt u een nieuw terras aanleggen en bent u op zoek naar sierbestrating in Utrecht en omgeving? Lawo Sierbestrating & Blokhutten is al ruim 45 jaar specialist op het gebied van tuintegels in de provincie Utrecht. In onze showroom in Woudenberg staat een zeer ruim assortiment tegels voor uw terras uitgestald. In de afgelopen 45 jaar hebben wij al veel mensen in en rondom Utrecht blij mogen maken met een mooi en strak terras. Bekijk hier een aantal van onze projecten.  

Terras aanleggen Utrecht

Tuinbestrating is én zal altijd een belangrijke factor zijn voor de sfeer en vormgeving van uw tuin. Zodra de bestrating goed op elkaar is afgestemd, levert u dit een mooi terras op. Daarom is het belangrijk dat u de juiste bestrating kiest die aansluit bij uw wensen en voorkeuren.U bent van harte welkom in onze showroom op Slappedel 4 in Woudenberg. Op ons buitenterrein vindt u onze tuintegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort tuintegels duurzaam zijn en in uw tuin passen tegen een scherpe prijs? Onze specialisten helpen u graag verder. 

Soorten tuintegels 

Bij Lawo Woudenberg bieden we een ruime keuze aan sierbestrating. Om u de tegel te kunnen bieden die bij uw terras ontwerp past, raden wij u aan om langs te komen in onze showroom in de buurt van Utrecht, Veenendaal en Amersfoort. Daar is ons aanbod uitvoerig te bekijken en kunt u bepalen welke tegels u gebruikt bij het aanleggen van uw terras. Tot ons assortiment behoren:

  • Natuursteen tuintegels
  • Keramische tegels
  • Betonnen tuintegels en elementen
  • Opsluitbanden
  • Klinkers

Vraag onze deskundige medewerkers gerust om advies!

Tuintegels kopen nabij Utrecht

Het is mogelijk om bij ons uw tuintegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Utrecht of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het leggen van de sierbestrating maken we graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo en laat u adviseren. Lawo | Dé specialist in tuintegels in Utrecht en omgeving. 

U kunt ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of op maat).