• Je tuin,

    daar word je blij van! 

Tegels Utrecht

Bent u op zoek naar tegels in Utrecht? Lawo Sierbestrating & Blokhutten verzorgt al meer dan 45 jaar de tegels van vele tuinen in de provincie Utrecht. Op het gebied van tegels verkopen wij alle soorten sierbestrating: van natuursteen, keramische tegels, betontegels, getrommelde stenen, strakke tegels, siertegels, grastegels, gecoate tegels én zelfs rubberen tegels waar de kinderen heerlijk op kunnen spelen. 

Showroom tegels Utrecht

Op ons buitenterrein vindt u onze tuintegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort tegels duurzaam zijn en in uw tuin passen tegen een scherpe prijs? Onze specialisten helpen u graag verder. Onze showroom is gevestigd op Slappedel 4 in Woudenberg (provincie Utrecht). 

  

Tegels kopen

Het is mogelijk om bij ons uw tuintegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Utrecht of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het leggen van de sierbestrating maken we graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo en laat u adviseren. Lawo | Dé specialist in tegels in Utrecht en omgeving. 

U kunt ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of op maat).