Tegels kopen Woudenberg

Wilt u tegels kopen in Woudenberg? Lawo Sierbestrating & Blokhutten is al meer dan 45 jaar een begrip in Woudenberg en gespecialiseerd in sierbestrating, tuinhuisjes en terrasoverkappingen op maat. Bij Lawo kunt u terecht voor alle soorten tegels én zelfs voor rubberen tegels waar de kinderen heerlijk op kunnen ravotten. 

Showroom tegels Woudenberg

In onze showroom in Woudenberg kunt u langs komen wanneer het u uitkomt en onze tegels bekijken of u kunt vooraf een afspraak maken via 033-2862428 dan helpt een van onze specialisten u verder. Op ons buitenterrein vindt u onze tuintegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort tegels duurzaam zijn en in uw tuin passen tegen een scherpe prijs? Kom gezellig tegels kopen! Onze showroom is gevestigd op Slappedel 4 in Woudenberg (nabij Amersfoort, Leusden, Zeist en Utrecht). 

  

Soorten tegels Woudenberg

De keuze is dus enorm en we zullen onze ervaring zeker inzetten om de juiste tegels voor uw tuin in de buurt van Amersfoort, Wouderberg en Veenendaal te vinden. 

Tegels kopen Woudenberg

U kunt de tegels kopen en zelf leggen óf u kunt de tegels door ons laten leggen. Voor het leggen van de tegels maken wij graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo en laat u adviseren. ​U kunt ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of op maat). 

Graag tot ziens bij Lawo | Dé specialist in tegels in Woudenberg en omgeving.
Tel. 033-2862428