Sierbestrating Utrecht

Op zoek naar de mooiste sierbestrating in Utrecht? Lawo Sierbestrating is al ruim 45 jaar specialist op het gebied van sierbestrating en blokhutten in de provincie Utrecht. In onze showroom in Woudenberg staat een zeer ruim assortiment sierbestrating voor u uitgestald. In de afgelopen 45 jaar hebben wij al ontzettend veel mensen in en rondom Utrecht blij gemaakt met mooie tegels en verschillende soorten bestrating

Sierbestrating Utrecht

U bent van harte welkom in onze showroom op Slappedel 4 in Woudenberg. Op ons buitenterrein vindt u onze tegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort sierbestrating duurzaam is en in uw tuin past tegen een scherpe prijs. Onze vakmannen leggen u graag alles uit wat u wilt weten! 

  

Tegels kopen Utrecht

Het is mogelijk om bij ons uw tegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Utrecht of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het leggen van de sierbestrating maken we graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo en laat u adviseren. Lawo | Dé specialist in sierbestrating in Utrecht en omgeving. 

U kunt ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of op maat).