Sierbestrating Amersfoort

Bent u op zoek naar een specialist in sierbestrating in Amersfoort of omgeving? Lawo Sierbestrating & Blokhutten is al 45 jaar een begrip in uw regio. Onze showroom is gevestigd in Woudenberg en wij hebben al ontzettend veel mensen in en rondom Amersfoort blij gemaakt met mooie tegels en verschillende soorten bestrating

Sierbestrating AmersfoortSierbestrating kopen in Amersfoort?

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom op Slapppedel 4 in Woudenberg, gemakkelijk te bereiken vanuit Amersfoort. Op ons buitenterrein vindt u onze tegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels of natuursteen óf wilt u graag een goed advies over welk soort sierbestrating duurzaam is en in uw tuin past tegen een scherpe prijs. Onze vakmannen leggen u graag alles uit wat u wilt weten! 

De voordelen van natuursteen sierbestrating nabij Amersfoort, Woudenberg en Veenendaal

Bent u op zoek naar de juiste bestrating voor uw tuin in de omgeving van Amersfoort, Woudenberg en Veenendaal? Bekijk dan even onze natuursteen sierbestrating. Natuursteen is prachtig voor in de tuin, omdat het een echt natuurproduct is. Geen steen is daardoor hetzelfde en in de loop der tijd is een mooie natuurlijke verwering te zien. U koopt bij ons:

  • Natuursteen tegels
  • Natuursteen terras tegels
  • Klinkers van natuursteen
  • Opsluitbanden van natuursteen

Ontdek de vele mogelijkheden van natuursteen sierbestrating in onze showroom nabij Amersfoort!

Tegels kopen in Amersfoort?

Het is mogelijk om bij ons uw tegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Amersfoort of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het leggen van de sierbestrating maken we graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo en laat u adviseren. Lawo | Dé specialist in sierbestrating in Amersfoort en omgeving. 

U kunt ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of helemaal op maat).