Sierbestrating Amersfoort

Bent u op zoek naar een specialist in sierbestrating in Amersfoort of omgeving? Lawo Sierbestrating & Blokhutten is al 50 jaar een begrip in uw regio. Onze showroom is gevestigd in Woudenberg en wij hebben al ontzettend veel mensen in en rondom Amersfoort blij gemaakt met mooie tegels en verschillende soorten sierbestrating. Hiermee maken wij moderne creaties die van iedere tuin een unieke plek maken. Er zijn vele verschillende soorten sierbestrating, die wij dan ook graag met u afstemmen op uw wensen en voorkeuren. 

Sierbestrating Amersfoort

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom op Slapppedel 4 in Woudenberg, gemakkelijk te bereiken vanuit Amersfoort. Op ons buitenterrein vindt u onze tegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels óf wilt u graag een goed advies over welk soort sierbestrating duurzaam is en in uw tuin past tegen een scherpe prijs? Onze vakmannen leggen u graag alles uit wat u wilt weten! Ook in onze sierbestrating webshop kunt u alvast inspiratie opdoen. Zo vindt u in onze webshop onder andere:

Sierbestrating leggen in Amersfoort

Wij zijn al ruim 45 jaar specialist in het leggen van sierbestrating in de regio Amersfoort. Met veel ervaring en vakkennis kunnen wij uw tuin of oprit voorzien van sierbestrating naar uw wens. Zo kunnen wij stijlen en patronen aanpassen op uw voorkeuren en zo een oprit of tuin voor u aanleggen waar u heel veel plezier van zult hebben! Ons vakkundige team levert maatwerk als het gaat om sierbestrating. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom, of bekijk de verschillende tegels in onze webshop. Uiteraard kunnen wij u helpen bij het samenstellen van mooie combinaties naar uw wens. 

Sierbestrating Amersfoort LAWO Woudenberg

Waar moet u op letten bij het leggen van bestrating?

Een aandachtspunt bij het leggen en uitkiezen van bestrating, is de afwatering. Zo is het belangrijk om te kiezen voor een goot, ook wanneer het bijvoorbeeld om een oprit gaat. Echter zijn de adviezen hiervoor specifiek per situatie en locatie. Over de afwatering en drainage adviseren wij u graag! 

Tegels voor de tuin of de oprit: kies sierbestrating van Lawo!

Of het nu gaat om een strakke oprit, een sfeervolle tuin, of een fijn nieuw terras: bij Lawo bent u aan het juiste adres. U bent van harte welkom in onze showroom, voor inspiratie en persoonlijk advies. De tegels kunt u ook online bestellen, dan bezorgen wij deze bij u in Amersfoort. Ook het leggen van de tegels in de tuin of op de oprit kunnen wij voor u uit handen nemen. Neem contact met ons op voor meer informatie, dan helpen wij u graag!

Tegels kopen in Amersfoort? Kom langs bij Lawo

Het is mogelijk om bij ons uw tegels te bestellen en ze af te halen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Amersfoort of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het aanleggen van de sierbestrating maken we graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo en laat u adviseren. Lawo | Dé specialist in sierbestrating in Amersfoort en omgeving.