Sierbestrating Amersfoort

Bent u op zoek naar een specialist in sierbestrating in Amersfoort of omgeving? Lawo Sierbestrating & Blokhutten is al 50 jaar een begrip in uw regio. Onze showroom is gevestigd in Woudenberg en wij hebben al ontzettend veel mensen in en rondom Amersfoort blij gemaakt met mooie tegels en verschillende soorten bestrating

Sierbestrating AmersfoortSierbestrating kopen in Amersfoort?

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom op Slapppedel 4 in Woudenberg, gemakkelijk te bereiken vanuit Amersfoort. Op ons buitenterrein vindt u onze tegels ruim opgesteld. Heeft u interesse in grote tegels, kleine tegels óf wilt u graag een goed advies over welk soort sierbestrating duurzaam is en in uw tuin past tegen een scherpe prijs. Onze vakmannen leggen u graag alles uit wat u wilt weten! 

Tegels kopen in Amersfoort?

Het is mogelijk om bij ons uw tegels te bestellen en ze af te halen. Uiteraard is het mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Amersfoort of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het aanleggen van de sierbestrating maken we graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo en laat u adviseren. Lawo | Dé specialist in sierbestrating in Amersfoort en omgeving. 

U kunt ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of helemaal op maat).