Douglas hout Utrecht

Op zoek naar Douglas hout in Utrecht? Douglas hout is een zeer populaire houtsoort afkomstig van de douglasspar. Door langzamere groei in koude gebieden heeft deze h outsoort als kenmerk dat deze duurzaam is en bovenal een schitterende kleur heeft. Douglas hout wordt gebruikt voor allerlei tuinproducten, zoals schuttingen, tuinmeubels, vloeren, gevelbekleding en spanten. Laat u bij Lawo Sierbestrating in de regio Utrecht adviseren over de mogelijkheden van Douglas hout in uw tuin.

Douglas hout kopen in Utrecht

Douglas hout heeft als kenmerk dat de nerf overwegend fijn en recht is. Doordat de draad soms hard is, kan deze bij droging splijten voorkomen. Douglas hout heeft als eigenschap dat het na het drogen steeds harder wordt. Douglas hout kopen heeft ook als voordeel dat dit soort hout vaak duurzamer is en beter bestand is tegen schimmels dan andere soorten hout. Douglas hout is dus ideaal om te gebruiken in de tuin, op het terras of zelfs op het balkon. Bij Lawo Sierbestrating nabij Utrecht kunt u naast tuinhout ook terecht voor sierbestratingen, speeltoestellen of het kopen van zand, grond en grind.

douglas-hout-lawo

Prachtig tuinhout in Utrecht

Op het gebied van tuinhout heeft u bij ons in Utrecht een ruime keuze. U koopt bij ons:

  • Blokhutten
  • Tuinschermen
  • Overkappingen
  • Houten bloembakken
  • Pergola's
  • Houten hekwerken
  • Paviljoens 
  • Los tuinhout

Douglas hout is een van onze favoriete houtsoorten om mee te werken, omdat het stevig hout is met een prachtige kleur. Ontdek alle mogelijkheden met ons Douglas tuinhout in onze showroom in Utrecht. Wilt u zelf aan de slag met tuinhout om prachtige en functionele objecten te maken voor buiten? Dan kunt u ook bij Lawo Sierbestrating terecht om los Douglas tuinhout te kopen! Dus als u handig bent of niet bang bent van een kleine uitdaging, dan kunt u bij ons terecht voor de beste kwaliteit Douglas tuinhout. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf een overkapping of wellicht zelfs een tuinhuis maken! Voor vragen over het zelf maken van een overkapping of tuinhuis, kunt u natuurlijk altijd terecht bij één van onze medewerkers.

Lawo-Douglas-hout-kopen

Douglas hout online bestellen

Woont u niet in de buurt van Utrecht, maar wilt u toch genieten van het mooiste Douglas hout bij u in de tuin? Lawo Sierbestrating heeft hier de beste oplossing voor: onze webshop! In de webshop van Lawo Sierbestrating kunt u onder andere Douglas hout bestellen; ook als u niet in Utrecht woont! Neem een kijkje in onze webshop om alvast een indruk te krijgen van een deel van ons assortiment uit de showroom. 

Hout-kopen-Douglas

Advies op maat over Douglas hout

Lawo Sierbestrating is een gerenommeerd bedrijf in de regio Utrecht. Lawo is al 45 jaar specialist in wand- en vloertegels, bestratingen, schuttingen, blokhutten, carports, zand, grond en grind. Neem voor vragen contact met ons op. Wij helpen u graag bij het stijlen van uw tuin met prachtig tuinhout en de mooiste bestrating! Samen met u zorgen wij ervoor dat uw tuin, oprit of zelfs terras er altijd prachtig uitziet. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin!

Bestel Douglas hout online