Blokhutten Woudenberg

Bent u in de omgeving van Woudenberg op zoek naar blokhutten? Kom dan langs bij Lawo Sierbestrating & Blokhutten. De op maat gemaakte blokhutten kunnen gebruikt worden voor vele verschillende doeleinden, zoals het opbergen van tuingereedschap, hobbyspullen, tuinmeubelen of het stallen van fietsen. Wij bouwen ook prachtige buitenverblijven waar u vier seizoenen lang kunt genieten van uw tuin. Combineer mooi tuinhout met de juiste bestrating, voor een stijlvolle tuin. Wij helpen u graag bij uw zoektocht!

Blokhutten kopen in Woudenberg

Bij Lawo Sierbestrating & Blokhutten in Woudenberg worden blokhutten helemaal op maat gemaakt, geheel naar de wensen van de klant. Veelal wordt er gebruik gemaakt van Douglas hout. Lawo is een gerenommeerd bedrijf in de omgeving van Woudenberg en is al 45 jaar specialist in tuinhuisjes en blokhutten. U kunt hier ook terecht voor:

  • Bestratingen
  • Schuttingen 
  • Terrasoverkappingen 
  • Zand
  • Grond
  • Grind

Het is zeker de moeite waard om eens langs te komen bij onze gezellige showroom in Woudenberg! Ook is een groot deel van ons assortiment te bekijken en bestellen in onze webshop. Voor het volledige aanbod kunt u langskomen in onze showroom, daar kunnen wij u tevens direct voorzien van persoonlijk advies en aanvullende informatie. 

Blokhut kopenBlokhut kopenBlokhut kopen

Diverse soorten blokhutten en tuinhuizen

Bij Lawo Woudenberg bent u aan het juiste adres voor blokhutten en tuinhuizen van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben verschillende soorten en maten blokhutten in het assortiment, zo kunt u denken aan: 

Als u al precies weet welke stijl u wilt en welke onderdelen u daarvoor nodig heeft kunt u ook direct uw blokhut bestellen in onze webshop, maar uiteraard voorzien wij u ook graag van persoonlijk advies in onze showroom. 

Blokhut plaatsen in de regio Amersfoort

Een blokhut kan voor verschillende doeleinden zeer functioneel zijn. Zo kunt u hier tuinartikelen in opbergen, fietsen stallen, klusbenodigdheden opruimen, enzovoort Naast de functionaliteit wilt u natuurlijk ook dat de blokhut goed past bij de rest van de tuin. Daarom zijn er bij Lawo Woudenberg altijd verschillende opties qua vorm, formaat en stijl waardoor u de blokhut precies naar uw wens kunt vormgeven. Wij kunnen de blokhut bij u leveren en tevens plaatsen in de tuin, eventueel in combinatie met overkappingen, of sierbestrating. In onze showroom kunt u de vormgeving van uw tuin precies bij elkaar aan laten sluiten. 

Bezoek onze showroom in Woudenberg

Wij nodigen u graag uit in onze vestiging nabij Woudenberg voor het bekijken van ons aanbod blokhutten of andere tuinmaterialen. Heeft u vragen over onze blokhutten of andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Ook kunt u alvast een kijkje nemen in onze blokhutten webshop In onze showroom kunt u alle verschillende mogelijkheden bekijken en adviseren wij u uiteraard graag. Zo kunt u uw wensen afstemmen op de verschillende mogelijke opties en daarmee kunnen wij een blokhut bij u leveren die precies bij uw tuin past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Graag tot ziens bij Lawo Woudenberg!