Bestrating Zeist

Bent u op zoek naar een specialist in bestrating in Zeist of omgeving? Met meer dan 45 jaar ervaring in sierbestrating, blokhutten, tuinhuisjes en veranda's bent u op de juiste pagina terecht gekomen. Lawo is gevestigd in Woudenberg en heeft al heel veel tuinen in Zeist van prachtige bestrating voorzien. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom met werkelijk alle soorten tegels, vlonders, grind en meer. Wij zijn dé expert op het gebied van bestrating in de omgeving van Zeist, Woudenberg en Veenendaal.

Soorten bestrating Zeist

Op het gebied van bestrating bieden wij ontzettend veel keuze. Bestrating in alle soorten, maten, kleuren en materialen, zoals:

Als u voor natuursteen kiest, kiest u voor een tuin die leeft. Geen steen is namelijk hetzelfde en de stenen zullen door de jaren heen op een mooie manier worden aangetast door de natuur. Volop keuze en u kunt het allemaal komen bekijken in onze showroom nabij Zeist. Wij helpen u graag verder.  

  

Tegels kopen Zeist

In onze showroom zijn de verschillende soorten tegels opgesteld in rekken buiten zodat u ze goed kunt bekijken en ook kunt zien hoe duurzaam de tegels zijn. Juist doordat ze buiten staan, laten wij zien dat de tegels niet verkleuren, groen worden en lang meegaan! Heeft u de voorkeur voor grote of kleine tegels, een mooi patroon of rust, natuursteen of kermisch? Misschien wel een stuk grind? Vertel ons uw wensen en wij laten u alle mogelijkheden op het gebied van bestrating zien. 

Bestrating en tuinhout kopen nabij Zeist?

Bij Lawo kunt u terecht voor diverse soorten bestrating, maar ook voor prachtig tuinhout. De combinatie tussen natuursteen en mooi tuinhout brengt uw tuin echt tot leven. U koopt bij ons:

  • Houten tuinhuizen
  • Buitenverblijven van hout
  • Houten carporten

De kleur van ons tuinhout varieert van licht naar donker. Twijfelt u over de kleuren? Vraag een van onze medewerkers gerust om hulp. Met 45 jaar ervaring op zak kunnen wij zeker iets voor u betekenen. 

Lawo Sierbestrating & Blokhutten | Al 45 jaar specialist op het gebied van  bestrating in de regio Zeist. 
> Bekijk hier een aantal van onze projecten.