Bestrating Amersfoort

Op zoek naar bestrating in Amersfoort? Met al meer dan 45 jaar ervaring bent u bij Lawo Sierbestrating aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij al ontzettend veel mensen mogen voorzien van prachtige tegels voor in de tuin, oprit, parkeerterrein en meer. We hebben een prachtige showroom in de buurt van Amersfoort en Veenendaal. Naar wat voor bestrating bent u op zoek? 

Soorten bestrating Amersfoort

Op het gebied van bestrating bieden wij ontzettend veel keuze. U kunt kiezen uit diverse kleuren bestrating en diverse materialen en daarbij zijn de verschillende soorten bestrating ook nog eens verkrijgbaar in diverse groottes. Volop keuze en u kunt het allemaal komen bekijken in onze showroom nabij Amersfoort. Wij helpen u graag verder.  U koopt bij ons onder andere:

Natuursteen is immens populair en dit is ook niet zo gek. De tegels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en vormen en doordat het echt natuurproducten zijn is geen tegel hetzelfde. De tegels zullen na loop van tijd wat verkleuren, maar dit zorgt juist voor een nog natuurlijker effect. Combineer natuursteen met mooi tuinhout en uw tuin is helemaal af! Natuursteen kan in een net patroon worden gelegd, maar u kunt ook kiezen voor een grillig patroon. Daarmee versterkt u nog meer dat natuurlijke effect. Als u meer van recht en modern houdt, dan is beton wellicht de beste keuze voor u. Als u de bestrating komt bekijken in Amersfoort zal de keuze veel makkelijker worden. 

  

Tegels kopen

Het is mogelijk om bij ons in Amersfoort uw tegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Amersfoort of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het leggen van de bestrating maken we graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo Sierbestrating en laat u adviseren. Lawo is dé specialist op het gebied van bestrating in Amersfoort en omgeving. 

U kunt ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of op maat). Kom binnenkort eens bij ons langs voor ons brede assortiment!