• Je tuin,

    daar word je blij van! 

Bestrating Amersfoort

Op zoek naar bestrating in Amersfoort? Met al meer dan 45 jaar ervaring bent u bij Lawo Sierbestrating aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij al ontzettend veel mensen mogen voorzien van prachtige tegels voor in de tuin, oprit, parkeerterrein en meer. Naar welk soort bestrating bent u op zoek? 

Soorten bestrating Amersfoort

Op het gebied van bestrating bieden wij ontzettend veel keuze. U kunt kiezen uit diverse kleuren bestrating, diverse materialen (denk aan natuursteen, keramische tegels of beton) en daarbij zijn de verschillende soorten bestrating ook nog eens verkrijgbaar in diverse groottes. Volop keuze en u kunt het allemaal komen bekijken in onze showroom nabij Amersfoort. Wij helpen u graag verder.  

  

Tegels kopen

Het is mogelijk om bij ons uw tegels te bestellen en ze af te halen. Wij kunnen de tegels ook bij u thuis in Amersfoort of omgeving langs brengen. Wij kunnen zélfs de tegels voor u leggen indien gewenst. Voor het leggen van de bestrating maken we graag een prijsafspraak met u. Kom langs bij Lawo Sierbestrating en laat u adviseren. Lawo is dé specialist op het gebied van bestrating in Amersfoort en omgeving. 

U kunt ook bij Lawo terecht voor terrasoverkappingen, blokhutten en tuinhuisjes (kant-en-klaar of op maat).