Balkontegels

Wilt u uw balkon inrichten en voorzien van mooie balkontegels? Dan bent u bij Lawo Woudenberg, nabij Scherpenzeel aan het juiste adres! Wij bieden diverse soorten tegels en bestrating aan, waarmee u van uw tuin, dakterras, of balkon een prachtige plek kunt maken! De inrichting van uw balkon begint bij de basis, namelijk de tegels. Daarna kunt u helemaal uw slag slaan met fijne meubels, plantenbakken en aanverwante toevoegingen. Voor de tegels zit u bij Lawo Woudenberg in ieder geval goed!

Een balkon vloer uitkiezen in de regio Amersfoort

De vloer van uw balkon kan veel betekenen, daarom denken onze specialisten dan ook graag met u mee. Er zijn verschillende redenen om aandacht te besteden aan uw balkonvloer, zoals:

  • Een strakke uitstraling en een egale balkonvloer

  • Een goede waterafvoer

  • Gemakkelijk te onderhouden, waardoor uw balkon netjes oogt

  • Een veilige ondergrond die niet meteen glad wordt bij regen

  • Diverse materialen en kleuren die bijdragen aan het creëren van een balkon naar uw stijl

Er zijn verschillende mogelijkheden qua kleuren, vormen en materialen waardoor uw balkon geheel anders kan ogen. Dit geeft u de mogelijkheid om ook van een kleine oppervlakte uw eigen plek te maken. Uiteraard houden wij rekening met de veiligheid van het balkon en zullen wij geen tegels aanbieden die op voorhand glad zijn. Gladheid bij vorst kunnen wij echter niet uitsluiten.

Kunststof balkontegels voor uw balkon in Rhenen

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van kunststof balkontegels, die uw balkon een strakke en stijlvolle uitstraling geven. Zo zijn er bijvoorbeeld rubberen balkontegels, die gemakkelijk in te klikken zijn. Kunststof tegels zijn gemakkelijk te leggen en gaan lang mee, dus dit is zeker een duurzame optie. Een voordeel van dit materiaal is dat het uitgevoerd wordt in verschillende uitstralingen, dus het kan er ook uit zien als bijvoorbeeld hout of een steensoort.

Balkontegels hout

Er zijn ook houten terras- en balkontegels verkrijgbaar. Deze kunnen een soort vlonder vormen, maar zijn ook te combineren met andere tegels om sierbestrating aan te leggen. Ook op het balkon is dit een zeer goede mogelijkheid om uw balkon naar wens vorm te geven. Houten tegels kunnen een goede vloer vormen voor een terras en zijn verkrijgbaar van verschillende houtsoorten. Wij raden vaak aan om rubberen tegeldragers te gebruiken als ondergrond, zodat regenwater goed weg kan lopen. Uiteraard kunnen wij u hier advies over geven indien u meer wilt weten over de mogelijkheden en vereisten.

Keramische balkontegels

Ook balkontegels gemaakt van keramiek kunnen een goede balkonvloer vormen. Keramische balkontegels zijn onderhoudsarm, kleur- en slijtvast en vorstbestendig. De tegels worden gemaakt in verschillende kleuren en stijlen, zo kunnen ze ook worden voorzien van bepaalde prints of bijvoorbeeld een houtlook. Belangrijke aandachtspunten bij keramische tegels zijn afwatering en de voegbreedte. Bij het ontwerp van uw balkonvloer is het belangrijk om hier rekening mee te houden, maar uiteraard kunnen onze specialisten u hier ook op wijzen.

Een kunstgras balkon vloer?

Altijd groen op uw balkon? Het gevoel van uw voeten in het gras zónder perse een tuin te hebben? Een onderhoudsvriendelijk balkon? Wellicht is kunstgras een goede optie voor u. Kunstgras is vaak niet de eerste gedachte als men op zoek gaat naar een mooie balkonvloer, maar er zijn zeker voordelen aan deze optie. Zonder onderhoud te hoeven verrichten geniet u namelijk wel van de mooie uitstraling! Wij hebben kunstgras balkon tegels en -matten om uw balkon te voorzien van een prachtige kunstgras mat, waar uw balkon een frisse en mooie uitstraling van krijgt.

Balkontegels van Lawo Woudenberg

Balkon vlonders kopen in Utrecht

Een vlonder is zéker niet alleen geschikt voor in de tuin, maar ook voor op het balkon. Door gebruik te maken van houten balkontegels kunt u een mooie houten balkonvloer creëren, die niet onder doet voor een vlonder. Hout op het balkon kan een warme en stijlvolle uitstraling geven en is tevens er goed te combineren met zowel tuinmeubels als planten en mooie bloempotten.

Wilt u uw balkon afschermen? Bekijk de mogelijkheden

Ook op uw balkon wilt u de mogelijkheid hebben om beschut te blijven van zon en wind. Daarom bieden wij dan ook balkon zonne- en windschermen aan, waardoor u ongestoord op uw balkon kunt ontspannen. U blijft beschermd voor de zon, of maakt het juist net ietsje warmer door uit de wind te blijven. Om meer uit uw balkon te halen kunt u kiezen voor:

De schermen die wij aanbieden zijn geschikt voor het balkon, de tuin en het dakterras. Vanuit Leersum is onze showroom zeer goed te bereiken en kunt u alle mogelijkheden bekijken en met ons bespreken.

Kom langs bij Lawo Woudenberg voor uw balkon vloer en veel meer

U bent van harte welkom in onze showroom nabij Amersfoort voor ons volledige aanbod. U kunt alle verschillende mogelijkheden bekijken en uiteraard advies vragen aan onze specialisten. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw balkon vloer en indien gewenst bezorgen wij de balkon tegels bij u thuis. Het is ook mogelijk om prijs afspraken te maken voor het leggen van de nieuwe tegels. Vraag ons gerust om meer informatie, of neem contact met ons op door te bellen naar 033-2862428, of door een mail te sturen naar [email protected].