Balkonschermen

Als u op zoek bent naar een geschikt balkonscherm, dan bent u bij Lawo Woudenberg aan het juiste adres! Wij bieden verschillende vormen van beschutting en overkapping aan, waardoor u ook op uw balkon kunt genieten van meer privacy, beschut voor wind en zon. Ook voor uw dakterras kunt u gebruik maken van deze schermen. Wij bieden diverse soorten bestrating aan en vele mogelijkheden op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen en tuinhout; bij ons bent u dus aan het juiste adres! Lawo Woudenberg is gemakkelijk te bereiken vanuit de regio Utrecht en Amersfoort en wij staan 6 dagen per week voor u klaar. Onze showroom is nabij Zeist en daar helpen wij u graag verder! 

De voordelen van balkonschermen

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor afscherming van uw balkon of dakterras. Hier zijn een aantal voordelen aan verbonden:

  • U heeft meer privacy

  • Koude wind wordt tegengehouden waardoor u langer buiten kunt blijven

  • U kunt schaduwplekken creëren om beschermd te blijven tegen overmatig zonlicht

Er zijn diverse technieken voor het plaatsen van zonne- en windschermen, zo zijn er systemen met schaduwdoeken, oprolbare zonwering en permanente schermen.

Balkonafscheiding van hoge kwaliteit

Wij maken gebruik van kwalitatieve materialen waarmee u uw balkon kunt afscheiden op stijlvolle wijze. Deze materialen zijn van zeer goede kwaliteit en daardoor kleurvast. Daarom kunt u kiezen voor bijvoorbeeld kiezen voor een stijlvolle kleur zoals antraciet, die meteen bijdraagt aan de sfeer op uw balkon!

Balkonschermen Lawo Woudenberg

Windscherm voor op uw balkon

Als u op het balkon van de zon wilt genieten, dan kan een windscherm een hele goede optie zijn om de temperatuur net ietsje hoger te houden. Zo maakt u van uw balkon een fijn terrasje waar u onbezorgd even buiten kunt zitten. Ook voor op het dakterras vindt u bij ons windschermen, om uw terras af te schermen. De windschermen kunnen daarnaast uitgevoerd worden in verschillende kleuren, om bij te dragen aan de privacy op het balkon. Ook in de regio van Houten en Nieuwegein maken wij op vele balkons een mooie en windvrije plek! 

Zonwering en schaduwdoeken

Als op uw balkon graag van de zon geniet, maar ook regelmatig de schaduw opzoekt, dan is een zonnescherm een verstandig idee. Hiermee kunt u schaduw hoekjes creëren zodat u verkoeling kunt vinden in de schaduw en beschermd blijft tegen overmatig zonlicht. Het is mogelijk om zonwering te combineren met een pergola, door middel van schaduwdoeken, of vaste schermen die u op het balkon plaatst. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u voorzien van de juiste zonwering om uw terras op het balkon te voorzien van de nodige schaduw.

Balkonscherm kopen nabij Utrecht

Voor al uw bestrating, overkappingen en wind- en zonneschermen voor het balkon, dakterras, of de tuin bent u bij ons aan het juiste adres! Bezoek Lawo Woudenberg van maandag tot en met zaterdag voor het gehele aanbod, vakkundige adviezen en aanvullende informatie. Wij kunnen uw bestelling bij u thuis afleveren en indien gewenst ook monteren. Wij helpen u bij het vinden van effectieve en stijlvolle oplossingen voor uw dakterras, tuin, of balkon! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 033-2862428, of door een mail te sturen naar [email protected]. Tot ziens bij Lawo Woudenberg, nabij Odijk!