Houten tuinbankjes

Houten tuinbankjes 

Met een houten tuinbankje kunt u in uw tuin heerlijk genieten van het zonnetje of even afkoelen in de schaduw. Bij Lawo Woudenberg kunt u terecht voor diverse soorten houten tuinbankjes. Van zeer strak en solide, met of zonder leuning en gemaakt van diverse houtsoorten. Neem gerust eens een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op.

Houten tuinbank in de tuin?

Droomt u ook van een mooie houten tuinbank ik uw tuin? Dat kunnen wij wel begrijpen! Hout heeft van nature een natuurlijke en warme uitstraling wat erg mooi staat in de tuin. Daarnaast is een houtenbankje functioneel. U kunt er zelf even uitrusten en bijvoorbeeld een boek lezen, of gezellig met vrienden kletsen. Omdat een houten tuinbankje van natuurlijk materiaal is, gaat een houten tuinbankje met een beetje onderhoud lang mee. De kleur van het hout zal langzaam vergrijzen wat een nóg natuurlijkere uitstraling zal geven. Naast houten tuinbankjes hebben wij ook:

  • Werkbankjes
  • Picknicktafels

Houten tuinbakje kopen

Bent u van plan om een houten tuinbank aan te schaffen? Kom dan langs bij de showroom van Lawo Woudenberg, u bent van harte welkom en wij staan u graag te woord. U kunt ook een deel van ons assortiment bekijken in onze webshop. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Naast houten tuinbankjes bieden wij nog veel meer, neem eens een kijkje in ons fotoalbum ter inspiratie!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinhout en tuinafscheiding