Dakterras en balkon

Dakterras of balkon aanschaffen

Terrastegels voor uw balkon/dakterras? Woont u in een appartement of penthouse? Lawo kan u helpen met het creëren van een mooie buitenruimte! Lawo levert en plaatst ook terrastegels voor op balkon of dakterras. Er is een ruim assortiment terrastegels leverbaar. Wij adviseren om te kiezen voor een gecoate-, een keramische tegel. Het prettige aan deze tegels is dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. De tegels worden op terrasdragers geplaatst.

Voordelen tegels

Er zitten zeker een aantal voordelen aan het plaatsen van tegels op uw dakterras of balkon:

 • Het dakterras blijft strak en stabiel: met tegels blijft uw dakterras strak en stabiel. Wij leggen uw dakterras aan, met de juiste tegels en bijbehorende onderliggende systemen. Hierdoor  kunnen uw tegels horizontaal of verticaal niet verschuiven. Dakterrasvloeren van bijvoorbeeld hout kunnen gaan 'werken' of kromtrekken, met instabiliteit als gevolg. Ook de uitstraling kan hierdoor minder worden.
   
 • Regenwater loopt onder de tegels weg: uw dakterrastegels worden zo aangebracht op de dakbedekking zodat het water goed kan weglopen door naden en ruimtes die zich tussen en onder de tegels bevinden. De snelheid van de waterafvoer is afhankelijk van het soort tegels en de ligging van uw terras.
   
 • Gemakkelijk in onderhoud: het voordeel van dakterrastegels is dat ze gemakkelijk te verwijderen en terug te leggen zijn, mocht er onderhoud aan het dak nodig zijn. Bovendien is het onderhoud van de tegel zelf ook eenvoudig. Hout moet regelmatig geolied of gebeitst worden. Betonnen of keramische tegels kunt u gemakkelijk schoonmaken met water en een natuurlijk reinigingsmiddel.
   
 • Het is een veilige ondergrond: een houten ondergrond kan gevaarlijk glad worden als het nat wordt. Bij betonnen of keramische tegels is dit niet het geval. Uiteraard is het verstandig om altijd alert zijn bij eventuele natte oppervlakken en is het onnodig om te zeggen bij vorst alles glad kan worden. Dakterrassen kunnen bij vorst sneller glad worden dan terrassen op de grond.
   
 • Diverse materialen en kleuren mogelijk: bij Lawo Woudenberg zijn de tegels zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en formaten. Er is altijd wel iets dat past bij de sfeer en uitstraling die u graag wilt creëren op uw balkon of dakterras!  

Uw eigen dakterras of balkon

Wilt u meer privacy of uit de wind, zon of regen zitten? Dan zijn onze uitrolbare zon- en windschermen of de pergola zonwering zeker iets voor u! Deze maatwerk producten zijn van hoge kwaliteit (kleurvast en zeer sterk) en prachtig om te zien. Bekijk foto's van onze terrastegels in het fotoalbum. Neemt u ook een kijkje op onze webshop?  Of kom eens gezellig langs bij ons in Woudenberg. Onze locatie en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment