Tuinverlichting

Met de juiste tuinverlichting maakt u uw tuin helemaal af! Zonder licht zien we de wereld waarin we leven niet. Met mooie tuinverlichting kan u ’s avonds ook nog optimaal van uw tuin genieten. Licht is onmisbaar, binnen én buiten. Er wordt tegenwoordig veel tijd besteed aan de buitenverlichting. De buitenverlichting moet effectief zijn en sfeervol. De basis voor het lichtplan vormt het tuinontwerp met daarop de belangrijkste onderdelen van de tuin, zoals:

  • Het terras
  • Het tuinpad
  • De deuren
  • De schutting
  • De bloembak
  • De vijver
  • De ornamenten
  • De beplanting

Als deze punten in kaart zijn gebracht wordt de toepassing van de buitenverlichting bepaald.

Geniet meer met tuinverlichting

Op basis van uw wensen bepaald u wat voor type buitenverlichting u wilt gebruiken. Er zijn zeer veel verschillende soorten mogelijkheden. Zo kan er een bovengrondse buitenverlichting toegepast worden als sfeermaker op uw terras, als begeleidende buitenverlichting langs een tuinpad of in een border. Wandverlichting is niet alleen toepasbaar naast de voor- en schuurdeur maar naast openslaande tuindeuren of repeterend op een schutting. Als u bijzondere plekken en objecten zou willen uitlichten in uw tuin, kan dat perfect met spots. Daarnaast kan functionele verlichting erg handig zijn voor duidelijk zicht bij bijvoorbeeld de oprit, trap, het tuinpad en als inbraakpreventie. Vindt u de spots in uw tuin te fel? Nieuw in onze collectie zijn de spots die gedimd kunnen worden! Zo kunt u precies de juiste sterkte kiezen.

Aantal volt tuinverlichting

Bij LAWO Woudenberg is er tuinverlichting verkrijgbaar op basis van 12 volt en 240 volt. Voor de installatie van verlichting op basis van 240 volt is een gecertificeerde elektricien nodig. LED buitenverlichting heeft de afgelopen jaren een enorme verbetering in efficiency doorgemaakt en is inmiddels ook voor het verlichten van de buitenruimte de meest duurzame en energiezuinige optie. Hoewel deze verlichting in aanschafprijs (nog) vaak duurder is, blijkt LED buitenverlichting in de meeste gevallen uiteindelijk toch voordeliger te zijn. 

Assortiment tuinverlichting

Bij Lawo Woudenberg bieden wij een breed assortiment aan tuinverlichting. Naast uw tuin is het ook mogelijk om uw vijver mooi te laten verlichten. Vijververlichting zorgt voor een bijzonder effect in uw tuin. Naast onze reguliere buitenlampen op 12 volt bieden we een onderwaterspot voor het verlichten van tuinelementen met water. Deze vijververlichting is ook geschikt voor boven water. In ons fotoalbum kunt u door ons geplaatste tuinlichten bewonderen.

Zou u ook graag mooie tuinverlichting willen hebben? Wij vinden dat iedere tuin licht verdient. Met ons assortiment LED buitenverlichting kun je een complete tuin verlichten. Hoeveel verlichting je kiest, hangt uiteraard af van uw smaak en uw budget. Daarnaast kan u er natuurlijk ook voor kiezen om klein te beginnen en later uw verlichting uit te breiden. Een groot deel van ons assortiment kunt u terugvinden in onze webshop. Dan kunt u een idee krijgen welk prijskaartje er aan uw wensen hangt.

Voor meer informatie en advies bent u natuurlijk ook van harte welkom bij Lawo Woudenberg. Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Komt u uit de omgeving van Woudenberg, Maasbergen, Scherpenzeel of Zeist? Kom dan eens gezellig langs. Een groot deel van ons assortiment kunt u ook terugvinden in onze webshop.