(Kunst)gras

Huisje, boompje, beestje

Er gaat niets boven de geur van vers gemaaid gras! Heeft u al graszoden aangeschaft? In ons drukke bestaan vinden we het steeds belangrijker om te kunnen genieten van onze vrije tijd en het gezin. Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis willen we genieten en ontspannen. Een tuin of dakterras kan dan een verlengstuk worden van uw huis. Ook graszoden kunnen hieraan bijdragen. Echt gras staat zeer mooi in uw tuin en als het gezond is ruikt het ook erg fris. Voor echt gras moet u echter wel tijd hebben om het te onderhouden.  Zo is het aan te bevelen dat u in de groei van het gras twee keer per week moet maaien. Daarnaast kent regulier gras nog meer nadelen:

 • Bemesten
 • Teveel of te weinig water
 • Bruine plekken
 • Mos
 • Allergieën

Houdt u van tuinieren en ziet u dit niet als een probleem, dan is echt gras alsnog zeker aan te raden. Heeft u weinig tijd maar wilt u toch graag een mooie grasmat? Dan is kunstgras ook zeker een optie!

Voordelen kunstgras

Kunstgras is overal toepasbaar. In uw tuin, maar ook op uw balkon of dakterras. Kunstgras heeft minimaal onderhoud: nooit meer bemesten, maaien, onkruid trekken of kantjes afsteken. Uw tuin ziet er altijd groen en mooi uit. Een mooi verzorgd siergazon doet uw terras erom heen of uw beplanting nog mooier tot zijn recht komen. Een ideale speelplek voor kinderen, bij uw thuis of zelfs op uw vaste plek op de camping of vakantiewoning. Een droom voor u en vooral uw kinderen!

Daarnaast zijn nog enkele voordelen voor kunstgrasmatten:

 • Nooit meer grasmaaien en randjes knippen
 • Nooit meer sproeien
 • Nooit meer verticuteren en bemesten
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Geen problemen meer met te veel zon of te veel schaduw
 • Het hele jaar door een mooi groen verzorgd gazon

Gras op rollen kopen

Naast kunstgras kunt u ook voor regulier gras op rollen terecht bij Lawo Woudenberg. Naast dat u dit kunt kopen in onze winkel in Woudenberg, leveren wij dit ook aan huis. En om het nog gemakkelijker te maken; onze deskundige medewerkers kunnen het gras ook plaatsen in uw tuin! Zo heeft u binnen de kortste keren een prachtig gazon. U kunt bij ons kiezen uit verschillende grassoorten die allemaal hun eigen sterke punten hebben. 

Bij uw Garden Stones @ Basics vestiging kunnen zij u alles uitleggen over de verschillende soorten (kunst)gras en de aanleg van (kunst)gras.  Wij van Lawo Woudenberg leveren met name in de regio Amersfoort, Utrecht, Leusden, Zeist en natuurlijk Woudenberg zelf. Een groot deel van ons assortiment kunt u ook terugvinden in onze webshop. Onze contact gegevens en openingstijden kunt u vinden op onze contact pagina. Wij hopen u graag eens te zien!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment