Tuinhuizen

Tuinhuizen

Zou u ook wel een (houten) tuinhuis willen hebben in uw tuin? Dan bent u bij Lawo Woudenberg aan het juiste adres. Wij maken diverse soorten tuinhuizen speciaal voor u op maat. Een tuinhuis is ideaal voor bijvoorbeeld het opbergen van tuingereedschap, fietsenstalling of een gezellig zitje. Een tuinhuis kan bijvoorbeeld ook als plek gebruikt worden waarin je kan ontspannen en van de tuin kan genieten. Zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag met het realiseren van het perfecte tuinhuis voor u! 

Voordelen tuinhuis

Ziet u het al voor zich? Heerlijk ontspannen een boek lezen in uw tuinhuisje? Of een plek in de tuin om uw spullen netjes op te bergen? Mocht u twijfelen aan de aanschaf van een tuinhuis, dan hebben wij hier nog een aantal voordelen van een tuinhuis op een rijtje: 

  • U kunt heerlijk ontspannen in uw tuinhuis
  • Een tuinhuis laat u meer van de zomer genieten
  • Een tuinhuis maakt optimaal gebruik van ruimte
  • Een houten tuinhuis heeft een lange levensduur, als u deze regelmatig onderhoud

Bent u van plan om een tuinhuis aan te schaffen? Maar twijfelt u nog over de grootte, de hoogte en welke kleur? Of weet u niet zo goed wat voor materiaal u moet kiezen voor uw tuinhuis? Neem dan gerust eens contact op met Lawo Woudenberg. Onze professionele medewerkers adviseren en informeren u maar al te graag over de mogelijkeden van een tuinhuis in uw tuin. Wij hebben een mooie showroom in Woudenberg, waar u ook nog andere producten van ons kunt zien. 

Tuinhuisje kopen

Bij Lawo Sierbestrating en blokhutten kunnen wij u alles uitleggen over de verschillende soorten tuinhuizen, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en modellen. Wij leveren met name in de regio Amersfoort, Utrecht, Leusden, Zeist en natuurlijk Woudenberg zelf. Bekijk onze producten ook eens in de webshop. Als u alvast wat inspiratie zou willen opdoen kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum. Wij hopen u snel eens te zien bij Lawo Woudenberg! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Blokhutten