Plantenbak

Sfeer in huis

Bent u op zoek naar een mooie plantenbak of bloembak? Met bloembakken en plantenbakken breng je snel sfeer in je huis en /of tuin. Bij Lawo Woudenberg kunt u terecht voor diverse soorten plantenbakken en bloembakken. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, stuk voor stuk mooi om te zien. Van grote bloembakken tot kleine bloembakken. Misschien is het juist wel daarom dat bloembakken steeds vaker niet alleen buiten maar ook binnen te vinden zijn. Bent u ook nieuwschierig naar onze bloembakken? Kom dan eens gezellig lans in onze showroom.

Plantenbak op maat

Zou u graag een mooie plantenbak op maat willen laten maken? Dan kan dat zeker! Bij Lawo Woudenberg kunnen wij allerlei soorten plantenbakken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan plantenbakken van hout en beton. Niets is mooier dan in de zomer een mooie bloemenzee te hebben in plantenbakken! Beton geeft vaak een moderne en strakke look. Met een houten plantenbak straalt uw tuin wat meer warmte en gezelligheid uit. Aan u de keus! U kunt altijd contact met ons opnemen om uw wensen en vragen met ons te bespreken. Wij denken graag met u mee om de perfecte plantenbak voor u te realiseren! Hierbij nog een aantal voordelen op een rijtje van een houten plantenbak:

  • Een houten plantenbak brengt sfeer in uw tuin/huis
  • Een houten plantenbak is bestand tegen warmte en vorst
  • Een houten plantenbak is verkrijgbaar in diverse soorten en maten
  • Een houten plantenbak is geschikt voor zowel binnen als buiten, u kunt natuurlijk ook eens afwisselen

Uw eigen plantenbak

Zou u ook graag een mooie plantenbak willen voor binnen en/of buiten? Bij Lawo Sierbestrating en Blokhutten kunnen wij u alles uitleggen over de verschillende soorten tuinhout: bloembakken, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en soorten. Het is zelfs mogelijk om een bloembak voor u op maat te maken van douglas hout. Wij leveren met name in de regio Utrecht, Amersfoort, Zeist en omgeving. Als u alwast wat inspiratie zou willen opdoen kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum. Ook hebben wij een online webshop waar u een deel van ons assortiment in kan terugvinden.  

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinhout en tuinafscheiding