Klinkers

Klinkers kopen

Bij Lawo Woudenberg kunt u veel verschillende klinkers kopen. Gebakken bestrating wordt vaak gemaakt met natuurlijke grondstoffen als basis. Een bewuste inzet van vuur, water en klei komt hier te pas. De levensduur van gebakken straatstenen is erg lang goed voor generaties. Gebakken bestrating is zeer geschikt voor hergebruik en behoudt een hoge restwaarde. De bakstenen worden onder hoge temperatuur gebakken. Door dit proces wordt gebakken bestrating kleurecht, door en door gehard en heeft de bestrating een lage vochtopname.

Klinkers, gebakken bestrating

De gebakken klinkers worden zelfs mooier naarmate ze langer liggen. Gebakken straatbakstenen zijn te gebruiken voor allerlei soorten toepassingen en zijn bovendien ideaal te combineren met andere materialen, zoals natuursteen. Ze zijn kleurvast, slijtvast en bestand tegen verwering. Daardoor zijn ze blijvend mooi. Een slimme keuze dus voor de lange termijn. Met gebakken bestrating kunnen er diverse patronen worden aangelegd en bovendien deze stenen zijn gemakkelijk te verwerken in en om uw tuin.

Hoewel een gebakken steen zijn waarde al enorm lang bewijst, blijft het product onveranderd populair. Met de keuze voor dit verhardingsmateriaal kiest u 100% zeker voor kwaliteit en een natuurlijke uitstraling. Gebakken klinkers vormen ook een slijtvaste en vorstbestendige bestrating

Er zijn meerdere soorten en maten gebakken bestrating. We kunnen ze veelal indelen in drie hoofdsoorten. Deze drie hoofdsoorten kunnen in zowel strakke als in getrommelde uitvoering worden geleverd.:

Bij Lawo in Woudenberg kunnen wij u alles uitleggen over de verschillende soorten gebakken bestrating, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren. Bekijk ook eens ons aanbod gebakken bestrating in de webshop! 

Getrommelde bestrating

Houdt u van een vrij authentieke uitstraling? Een rustige en vooral sfeervolle tuin? Dan zijn de trommelstenen in ons assortiment precies wat u zoekt. De getrommelde stenen zijn zo afgewerkt dat getrommelde tegel een vintage look hebben en zijn daardoor tegenwoordig erg gewild door vele mensen. Trommelstenen bieden ook veel mogelijkheden. Zo kunnen trommelstenen gebruikt worden als metselsteen voor mooie muurtjes en rustieke trapjes, maar ook voor een schitterend terras.  Bovendien is er ook getrommelde bestrating met een dikte van maar liefst 7cm, deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor zware belasting, dus voor een oprit zijn deze ideaal. Door hun formaat is getrommelde bestrating ook nog eens geschikt om te gebruiken in verschillende legpatronen. Getrommelde bestrating komt in ieder geval het best tot zijn recht in de klassieke en vooral romantische tuin. Bekijk ons aanbod trommelstenen nu, bestel online en wij zorgen ervoor dat de stenen bij u thuis worden afgeleverd. Makkelijker kan het toch eigenlijk niet!

Trommelstenen zijn mooi en duurzaam

De trommelstenen in ons aanbod in de webshop en in Woudenberg zijn van uitstekende kwaliteit. De trommelstenen zijn bovendien ook erg mooi en duurzaam; zelfs jaren na aankoop zien de trommelstenen er uit als nieuw. Weersinvloeden zoals zonlicht, vocht en wind zorgen er ook nog eens voor dat de vintage uitstraling enkel nog maar mooier wordt!

Is een getrommelde betonsteen die de look heeft van een oude kassei met gevlakte kop. Deze klinker is ideaal om uw oprit, tuinpad of zelfs uw terras aan te leggen. Trommelstenen zijn zeer geschikt voor het leggen van opritten, terrassen of tuinpaden. Deze getrommelde stenen hebben daarnaast een nostalgisch uiterlijk. Ze doen denken aan de oude kloostermoppen van vroeger. Vanaf 2017 zijn er ook trommelstenen verkrijgbaar in een verbeterde samenstelling. De betonsteen neemt dankzij een innovatieve bewerking beduidend minder water op dan elke andere vergelijkbare betonstenen. Hierdoor is de bestrating sneller droog, nemen minder snel vuil op, hebben minder last van groene alg en zijn minder gevoelig voor witte kalkuitslag. De stenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en verbanden. Laat u bijvoorbeeld eens inspireren door de grote verscheidenheid aan wildverbanden.

Wij leveren vooral in de regio Amersfoort, Zeist en Utrecht. Als u advies wilt over betontegels of meer informatie kunt u onze webshop bezoeken of contact met ons opnemen! Alvast inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in ons fotoalbum.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sierbestrating