Natuursteen

Natuursteen tegels kopen

Bent u op zoek naar natuursteen tegels? Wilt u een mooie vloer van vloertegels leggen in huis met een landelijke maar ook moderne uitstraling? Met de natuursteen tegels van Lawo Woudenberg creëert u een strak en natuurlijk effect dat vrijwel bij ieder interieur past. Ga voor een ruwe grove of een gepolijste fijne tegeloppervlak van de steen en breng het uiterlijk en de uitstraling van natuursteen op een voordelige manier bij u in huis. Lawo Woudenberg heeft een ruim aanbod aan vloertegels van natuursteen. Wanneer u de tegels gaat zetten, moet u ervoor zorgen dat de ondergrond vlak is voordat u er aan begint. Lijm ze met goedkope en speciale tegellijm en maak het af met een voegmortel. Kom gezellig langs in Woudenberg of koop uw natuursteen tegels eenvoudig online.

Natuursteen tegels voor elk interieur

Natuursteen tegels kopen doet u het liefst bij Lawo Woudenberg. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit natuursteen tegels, voor een van de beste (online) prijs. Wij bieden een uitgebalanceerd en enorm breed assortiment met diverse natuursteen soorten, kleuren, stijlen, afmetingen, afwerkingen en prijsniveaus. Daarnaast voorzien wij u graag van passend advies aan de telefoon of in de winkel. Bij natuursteen tegels is een gericht advies vaak hard nodig en onze ervaren medewerkers zijn u hierbij graag van dienst. Kom langs in onze showroom in Woudenberg, bel of stuur een e-mail. Wij zorgen ervoor dat u snel een passend antwoord van ons ontvangt. Wij begrijpen dat de factor ‘natuursteen tegels prijs’ belangrijk is en de vraag naar ‘goedkope natuursteen tegels’ alleen nog maar toeneemt. Nog steeds leeft het idee dat natuursteen tegels vrij duur zijn. Echter, zijn er tegenwoordig prachtige natuursteen tegels te koop voor een hele aantrekkelijke prijs, de zogenaamde ‘goedkope natuursteen tegels’. Zeker bij Lawo Woudenberg is dat het geval. 

Altijd een passende tegel van natuursteen

Natuursteentegels zijn de laatste tijd enorm populair. Mensen verwerken het graag binnen en buiten hun huis, mede vanwege de duurzaamheid en de aangename sfeer die het product brengt. Voor in uw woonkamer of voor een prachtig terras; de tegels van natuursteen passen overal en bij ieder interieur. De tegels zijn te krijgen in vele verschillende kleuren, zelfs gemengde kleuren en in vele bewerkingen. Tegels van natuursteen zijn gepolijst, gezoet, gebrand, geborsteld en verouderd (met een versleten look). Iedere bewerking heeft dan zijn eigen charme en brengt de kleur en uitstraling van het natuursteen anders tot uiting. Dit alles maakt de natuurstenen voor iedere wens en interieur toepasbaar. Voor welke natuursteen tegel u ook gaat, u bent verzekerd van een levendige en schitterende uitstraling en een uniek product! 

Natuursteen tegels is uiteraard een vrij breed begrip, waarbij u de keuze heeft uit diverse soorten natuursteen, elk met hun eigen unieke uitstraling, prijs en eigenschappen. Verder bieden wij in Woudenberg en in de webshop:

Een natuursteen tegel voor wat?

De kans is vrij groot dat u op zoek bent naar een passende tegel van natuursteen voor een specifieke toepassing. Zo zijn natuursteenstrips erg populair voor uw badkamer, een dambord vloer van marmer en hardsteen prachtig voor een hal / gang en is travertin mozaiek een prachtige keuze voor het toilet. Speciaal voor deze behoefte heeft Lawo Woudenberg speciale categorieën samengesteld met een prachtige selectie natuurstenen tegels die hier perfect voor geschikt zijn. 

Kom langs in onze showroom

Wij stellen alles in het werk om u online optimaal van informatie te voorzien. Zowel op onze webshop als op onze website. Desondanks bestaat onder jullie toch vaak de wens om het product in het echt te bekijken en dat is helemaal niet zo gek! Hierbij is een prachtige showroom in Woudenberg uiteraard een bepalende factor. In onze showroom vindt u een divers assortiment natuursteen tegels en kunt u tevens gebruik maken van onze ervaren medewerkers, die u graag van dienst zijn met een gericht advies. In het geval u wenst een specifieke tegel wenst te bekijken, contact ons dan van te voren even. Dan weet u zeker of deze in onze showroom aanwezig is.

Waar moet u opletten bij een natuurstenen vloer?

Wanneer u kiest voor een natuurstenen vloer, kiest u ook direct voor een unieke en levendige vloer met een organische uitstraling. Dit komt omdat natuursteen een vrij duurzaam natuurproduct is. Dit is bovendien de reden voor het feit dat uw natuursteen vloer goed onderhouden moet worden. Zorg altijd dat u de juiste impregnatie gebruikt voor de natuurstenen! De mate van benodigd onderhoud is een belangrijke factor om even bij stil te staan voordat u overgaat tot het kopen van natuursteen tegels. U kunt iedere natuursteen zowel voor uw vloer als voor een wand gebruiken, maar iedere natuursteen tegel heeft zijn eigen unieke eigenschappen wat ze extra geschikt of juist niet zo geschikt maakt voor een bepaalde toepassing. 

In een lijn met het onderhoud is natuurlijke slijtage tevens een punt om rekening mee te houden. Natuursteen is een duurzaam natuurlijk product en gaat honderden jaren mee, maar u dient wel rekening te houden met slijtage in de loop der tijd, zoals bijvoorbeeld kleurveranderingen. Veelal draagt deze slijtage juist bij aan de sfeer en de uitstraling van natuursteen tegels, waarbij de ‘versleten look’ veelgevraagd is. Ook is het mogelijk om versleten tegels van natuursteen weer opnieuw te bewerken worden waardoor ze weer als nieuw zijn.

Natuursteen tegels

Wie af en toe een oude kerk bezoekt weet dat natuursteen zelfs na honderden jaren nog steeds zijn charme heeft. Puur natuur en hierdoor tijdloos. Vele kleurvariaties en afmetingen zijn mogelijk, de trend van het moment is vooral tegels in de grotere maten. Lekker rommelig werken met granietkeitjes, een modern terras met tegels van 100x100 cm. of een wildverband, mogelijkheden te over.

Natuursteen, geen steen hetzelfde

Natuursteen is én blijft een product uit de natuur en heeft daardoor unieke eigenschappen, waardoor geen enkele steen hetzelfde is. Kiezen voor natuursteen betekent kiezen voor een levendige, tijdloze en karaktervolle tuin.

Kleurvast en krassen

Wanneer u kiest voor natuursteen in uw tuin kiest u voor een duurzaam en kleurecht product. Kleurecht betekent niet altijd kleurvast. Afhankelijk van het kalkgehalte in de steen en weersinvloeden wordt natuursteen in de loop van de tijd valer van kleur. Een proces waardoor natuursteen altijd in uw tuin leeft.De keuze die u maakt is voor vele, wellicht tientallen jaren.  Bij uw Garden Stones @ Basics vestiging kunnen zij u alles uitleggen over de verschillende soorten natuursteen tuintegels, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren.Wij leveren vooral in de regio Amersfoort, Zeist en Utrecht. Als u advies wilt over betontegels of meer informatie kunt u onze webshop bezoeken of contact met ons opnemen! Neem ook alvast een kijkje in ons fotoalbum

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sierbestrating