Betontegels

Betontegels kopen

Betontegels worden gebruikt ter verharding van terrassen en opritten. Door de gladde bovenzijde van de tegels gaan zij extra lang mee en slijten ze nauwelijks. De tuintegels kunnen niet alleen buiten gebruikt worden, maar ook als u een vloer in een schuurtje of een tuinhuis nodig heeft, zijn betonnen tegels de uitkomst. De tegels zijn erg functioneel, simpel en strak en geven uw pad een strak en stijlvol uiterlijk. Met onze betontegels creëert u een modern of klassiek terras of oprit. Onze betontegels zijn onderhoudsvriendelijk en gaan jarenlang mee. Wij hebben veel verschillende soorten siertegels in onze webshop.

  • Vakkundig advies over betontegels
  • 100% tevredenheid
  • Hoogte kwaliteit betontegels

Goedkope betontegels

Betontegels worden gebruikt voor van alles. Het aanleggen van straten, ter verharding van een schoolplein, oprit, trottoirs of terras. Betontegels hebben het voordeel dat zij een gladde bovenzijde hebben waardoor de siertegels erg lang mee gaan en nauwelijks slijten. Onze tegels passen bij ieder idee u heeft van een tuin of pad. Wilt u een bijzonder en modern effect? Dan kunt u de normale betontegels met strakke sierbestrating combineren. Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit betontegels die jarenlang mee gaan. 

De betontegels zijn verkrijgbaar met en zonder facet. Betonnen tegels met facet hebben een wat klassiekere, luxere uitstraling, terwijl de tegels zonder facet zeer modern en strak ogen. Een facet kunt u zien als een schuin randje aan de zijkant van de toplaag van de beton. In ons assortiment vindt u allerlei soorten betontegels met en zonder facet. Bekijk het voor u zelf. 

Kenmerken van onze betontegels zijn simpel, functioneel en strak. Onze goedkope betontegels geven jouw pas, terras of tuin een gedetailleerd uiterlijk. Dit komt door de sterke functionaliteit van de betontegels. U kunt bij Lawo Woudenberg veel verschillende kleuren betontegels kopen zoals betontegel antraciet, betontegel grijs en betontegel zwart. Ook diverse maten kunnen wij leveren zoals betontegels 50x50, terrastegels 60x50 en betontegels 60x60.

Strakke tegels leggen

Strakke bestrating, de naam zegt het al; dit is bestrating van tegels of stenen die strak tegen elkaar liggen. Doordat strakke bestrating geen facet heeft, zijn de naden tussen de verschillende stenen erg klein. Zo komt er bestrating zonder oneffenheden tot stand. Strakke bestrating is in verschillende legpatronen neer te leggen. Het patroon is afhankelijk van de verschillende afmetingen van de stenen. Zo creëert u patronen in uw terras of een strak gelegd pad. Ook onze strakke bestrating is in diverse kleuren en soorten verkrijgbaar. Strakke bestrating wordt veel gebruikt in tuinen waar de rechte belijning doorloopt in de borders en gazons.

Bij Lawo Sierbestrating en Blokhutten in Woudenberg kunnen wij u alles uitleggen over de verschillende soorten betontegels, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan terrastegels van beton. Naast het feit dat u bij Lawo terechtkunt voor het kopen van betontegels, kunt u bij ons ook terecht voor het aanleggen van betontegels. De aanleg van betontegels moet op de juiste manier gebeuren, en onze medewerkers weten hier alles van. Wij leveren vooral in de regio Amersfoort, Zeist en Utrecht. Als u advies wilt over betontegels of meer informatie kunt u onze webshop bezoeken of contact met ons opnemen. Onze showroom in Woudenberg is geopend vanaf 08:00 tot 17:00 uur van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag is Lawo Woudenberg geopend tot 16:00 uur. Kom gezellig eens langs en wij helpen u graag verder met uw beslissing. Als u alvast wat inspiratie op zou willen doen kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum!