Sierbestrating

Sierbestrating in de buurt

Op zoek naar de mooiste sierbestrating in Amersfoort of Utrecht, Leusden en omgeving Zeist? Iedereen kent de betonstraatsteen of sierbestrating van het dagelijkse straatbeeld. De steen wordt gemaakt van lokale Nederlandse grondstoffen zoals zand, cement, water en natuurlijke kleurstoffen. Door moderne productietechnieken is het mogelijk om sierbestrating te maken in veel verschillende formaten, trendy kleuren en deze verder vervolgens te verfraaien of te verduurzamen door allerlei bewerkingen zoals stralen, wassen, slijpen, borstelen of verouderen. Sierbetonstenen worden in sommige gevallen ook wel behandeld met beschermende impregneringen of coatings. De meeste sierbetonstenen zijn zes centimeter dik.

Sierbestrating kopen

Kom eens gezellig langs bij ons in Woudenberg en bekijk ons assortiment van sierbestrating en siertegels. Ook kunt u deze gemakkelijk bekijken en bestellen in onze webshop. Bij Lawo Sierbestrating en blokhutten kunnen wij u alles uitleggen over de verschillende soorten sierbestrating, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren. Lawo Woudenberg is al meer dan 50 jaar uw specialist op het gebied van bestrating in Amersfoort, Zeist en verdere omgeving. Naast dat u sierbestrating kunt kopen bij Lawo, kunnen wij het ook leveren en aanleggen voor de juiste prijs. Wij verkopen onder andere:

Sierbestrating webshop

In onze webshop kunt u veel betontegels en betonklinkers vinden. U vindt hier onder andere:

Tuinbestrating is én zal altijd een belangrijke factor zijn voor de sfeer en vormgeving van uw tuin. Zodra de bestrating goed op elkaar is afgestemd in de hele tuin, dan valt dit dus minder op. Daarom is het belangrijk dat u de juiste bestrating kiest die aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Ook verkopen wij mooie tuinverlichting om sfeer en ambiance te verzorgen. Als u alvast wat inspiratie zou willen opdoen kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum. Ook hebben wij een online webshop